Новости

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Visual Communication – the Power of Successful Brands

Imagine that you are in a grocery. Your shopping list includes spaghetti among other products; however, they do…

„Ефектива“ одбележува 10 години – кога уметноста и бизнисот стануваат едно

Агенцијата во своето портфолио има повеќе од 400 дизајни на амбалажи за домашни и странски производи, чиј квалитет…

Софија Семенпеева-Трајановска, „Ефектива“: Нашите соработници се радуваат на идеите и на жарта што ја внесуваме во секој проект

Се трудиме да креираме општествено одговорни активности кои нема да бидат само еднократна донација, туку нешто што ќе…

Оригинални и автентични дизјанерски решенија

Создаваме решенија кои одговараат на потребите на корисниците и го подобруваат нивниот секојдневен живот и работа. Функционалниот дизајн…

1 2