|News

News

Visual Communication – the Power of Successful Brands

Imagine that you are in a grocery. Your shopping list includes spaghetti among other products; however, they do…

„Ефектива“ одбележува 10 години – кога уметноста и бизнисот стануваат едно

Агенцијата во своето портфолио има повеќе од 400 дизајни на амбалажи за домашни и странски производи, чиј квалитет…

Софија Семенпеева-Трајановска, „Ефектива“: Нашите соработници се радуваат на идеите и на жарта што ја внесуваме во секој проект

Се трудиме да креираме општествено одговорни активности кои нема да бидат само еднократна донација, туку нешто што ќе…

Оригинални и автентични дизјанерски решенија

Создаваме решенија кои одговараат на потребите на корисниците и го подобруваат нивниот секојдневен живот и работа. Функционалниот дизајн…

1 2