| Проекти| 37 MANAKI BROTHERS

Маркетинг агенцијата „Ефектива” беше вклучена во организациајта на ИФФК „Браќа Манаки” 2016. Под слоганот „Movie On-Feel the light” го осмисливме визуелниот идентитет на фестивалот.